Ваксините

946

ИСТИНАТА ЗА ВАКСИНИТЕ

Защо се бие ваксина против Хепатит Б на крехкия бебешки организъм още в първите 24 часа след раждането, след като това е заболяване предаващо се само по кръвен и полов път (най-често при ползване на общи инжекции от наркомани или при безразборен секс в пубертета)? Какъв е смисълът да се натоварва недоразвитата все още имунна система на бебето с тези токсични химикали и бактерии (вкарани при това директно в кръвта му, преодолявайки естествените бариери на тялото), след като трябва да минат поне 15 години преди да се създаде реална опасност то да се зарази (ваксината не предпазва толкова дълго).

Дали с всичките тези изкуствени химии инжектирани в нас още от най-ранна възраст не целят единствено разбиване на дадената ни от природата имунна защита, за да може след това цял живот да сме болни и да финансираме фармацевтичната индустрия? И изобщо има ли сметка от здрави хора, една огромна бизнес организация продаваща лекарства, прецените сами.

„Когато веднъж се намесите в реда на Природата, не се знае как ще свърши всичко това!” Всички ваксини са отровни, защото съдържат различни вещества, които са вредни за здравето и представляват най-малко алергени за организма: следи от антибиотици, алуминиеви соли, тимерозал (живачно производно), формалдехид и др.. Ваксините се получават чрез заразяване със съответния вирус на клетъчни култури от маймунски, кучешки или говежди бъбреци, пилешки ембриони, човешки абортирали фетуси (зародиши) и др., които са богати на чужди за човешкия организъм протеини и ДНК. Целта им е да се създаде имунитет от организма. Възможно ли е това да стане чрез възпроизвеждане на лека форма на шарка или друга подобна болест, като се отравя организма с патологични болестни продукти!? Само едно деформирано мислене може да стигне до подобно заключение!Ваксините и автогенните „лекарства” са направени от продукти на болестта и идеята, че те изграждат имунитет срещу дадена болест е крайният продукт на такова болно мислене. (Същото се отнася и за „лекарствата” – „лекуват” се с отрови болести, които се предизвикват от отравяне на организма!) Истината е, че болестите, срещу които се поставят ваксини, са намалели значително преди да започнат масовите имунизации, чрез подобряване на хигиената и начина на хранене на хората. Чрез ваксините просто се проверява състоянието на имунната система, и ако в тялото количетвото на отровите е достатъчно, че да се потисне съпротивителната сила на организма, една допълнителна отрова, като ваксина например, може да е „капката, която да прелее чашата” и да има тежки последици – от леко неразположение и алергия, до тежки, нелечими болести и дори смърт. Ваксините не само че не предпазват ефикасно от болестите, за които са предназначени, но напротив – увеличават риска от „заразяване”, като дори самите те могат да предизвикат (и много често предизвикват) възникването на епидемии. Ако под „предпазване” и „лекуване” се разбира възпроизвеждане на болест, то със сигурност те не са желателни.За всички би трябвало да е очевидно, че количеството на отровите в кръвта, както и степента на съпротивление са различни при всеки индивид. Активната анафилаксия (свръхчувствителност) е алибито или извинението на онези, които се обявяват „за” ваксините. Но това не променя факта, че всички ваксини са отровни, дори и да са „чисти”. Независимо от постоянното повтаряне, че те са невинни и безвредни, точното количество вреда, което са нанесли имунизациите и реимунизациите на хората не е, и никога няма да стане известно. Няма думи, с които може да се опишат вредите, които имунизациите, ваксините и серумите са нанесли и продължават да нанасят.

Най-близки по значение са думите „несравним вандализъм”.След започване на масовите имунизации съвсем целенасочено са били променени стандартите за поставяне на диагноза за дадено заболяване, с цел броят на заболелите да изглежда по-малък и по този начин да се „докаже” ефикасността на ваксините. Официално не се признават нито непосредствените, нито отложените с времето странични ефекти от ваксините. Липсата на видими непосредствени реакции след ваксинирането не означава, че не настъпват хронични имунологични и/или неврологични проблеми. Въпреки голямата цензура върху истинските резултати от имунизациите много експерти признават, че ваксините много често предизвикват тежки заболявания и дори смърт: синдром на внезапната детска смърт, кома, множествена склероза, парализи, аутизъм, епилептични припадъци, диабет, хепатит и др. умствени и/или физически увреждания. В развиващите се страни са били поставяни специални ваксини на хората, за да се ограничи раждаемостта чрез причиняване на стерилитет. Защо дивите, свободноживеещи животни в Природата не се разболяват от „инфекциозни” болести, въпреки че не се ваксинират? Защото имат по-добра имунна система от хората и безпроблемно се хранят от пълната с микроби земя и вода. А имунната система се поддържа много просто – чрез спазване на Природните закони. Всяко свободноживеещо, диво животно се храни само с храна, която е съобразена с анатомичните и физиологичните му особености. И храната е винаги сурова! Също така животните не използват „лекарства” и др. наркотици.“

Из „Истината за болестите“ – Тихимир Петров, референции: „Токсемията обяснена” – д-р Джон Тилдън; „Световната конспирация срещу здравето” – д-р Атанас Гълъбов; „Ваксините – наистина ли са безопасни и ефективни?” – Нийл Милър; „Ваксините – геноцидът на третото хилядолетие” – д-р Щефан Ланка и д-р Карл Крафълд; „Медицинската мафия – как да се измъкнем от нея живи и да възвърнем здравето и благосъстоянието/богатството си?” – д-р Гайлейн Ланктот; „Медицинско възмездие” („Отнемане на здравето”) – Иван Илич.


2 коментара

  1. Ивелин Енчев каза:

    В този ред на мисли,ами ходете си в страната, в която ще се храните само с сурови храни и няма да са Ви нужни ВАКСИНИ.
    В този глобален свят,в коъто няма граници без Ваксина,вредна или полезна сте обречен.
    За животните,които не се имунизира,те живечт в област от няколко квадратни км..

    1. Ивелин, няма нужда да ходя никъде, а просто никой няма право да ми вкарва отрови. И кой ви каза че имате нужда от ваксини? Правителството, което иска да сте полу-болен, полу-здрав, за да може да сте роб на системата и да я обслужвате, без обаче да умирате, защото правителството не иска нито мъртви, нито здрави хора. А такива като вас, които се подчиняват и не мислят.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *